Избришете ја вашата сметка на Trakty
Сметката може да ја избришете во апликацијата Trakty, на оваа страница или по е-пошта.
Избришете ја тука
Најавете се со е-поштата и лозинката на вашата сметка на Trakty. Бришењето не може да се врати.
Се регистриравте со Google или Apple? Избришете ја сметката во апликацијата или пишете ни како што е опишано подолу.
Или побарајте по е-пошта
Пишете на [email protected] од адресата со која сте се регистрирале и ќе ја избришеме вашата сметка во рок од 30 дена и ќе ви потврдиме по е-пошта.
Што се брише
-
Вашата сметка: е-поштата, лозинката, врските за најава со Google или Apple и сите најави на вашите телефони.
-
Вашите регистарски таблички, телефоните регистрирани за известувања и, ако сте возач, вашата моментална локација и вашето место во такси-компанијата.
-
Ако сте се најавувале со Apple, се повлекува и пристапот на Trakty до вашиот Apple ID.
-
Ако сте сопственик на такси-компанија на Trakty, се отстранува и компанијата, а нејзините возачи исчезнуваат од картата.
Што останува
-
Возењата што сте ги имале остануваат во евиденцијата на такси-компанијата, за нејзиното сметководство, но без местото за подигнување и повеќе не се поврзани со вас.
-
Повратните информации што сте ни ги испратиле остануваат, повеќе не поврзани со вас.
-
Нашите ноќни резервни копии се чуваат 14 дена, па вашите податоци исчезнуваат од нив во рок од две недели.